gow3 won't load

HomeForumsGeneral Discussiongow3 won't load

This topic has 2 voices, contains 3 replies, and was last updated by avatar QuickMythril 2261 days ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Author Posts
Author Posts
2011-10-09 at 06:45PM UTC #1848
avatar
Sammyboy

Did the backup of gow3 according to imgburn instructions. All exact same errors. The game will shows “Epic”logo and goes to load screen but just won’t load. Is there a patch or something else I could try? Would much appreciate some help.

2011-10-09 at 07:01PM UTC #1849
avatar
Sammyboy

Not sure if relevant to my question but dashboard is 2.0.13599.0

2011-10-09 at 09:08PM UTC #1854
avatar
Sammyboy

Under control. Looks like bad burn. Got newest imgburn,( had 2.5.5 didn’t know there was a newer version) used turncate. and burned with 2.4x discs. Not sure if just one change or all made the difference. Playing great.

2011-10-10 at 01:31PM UTC #1884
avatar
QuickMythril

I have been burning all my xgd3 with imgburn 2.2.5 with no problems, except one time with nba. When you burn the disc, imgburn will rescan the disc, it told me nba was too small. So i burned a second time and it came out with the correct size. If you scroll to the bottom of the disc info it should show you the sectors on each layer which should equal the imgburn shortened layer break. I have burned about 10 other discs fine, even though they were crappy Memorex.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.