problems verifying but burns a 100% fails 49/50 % verifying how to fix!!

HomeForumsGeneral Discussionproblems verifying but burns a 100% fails 49/50 % verifying how to fix!!

This topic has 4 voices, contains 4 replies, and was last updated by avatar phrizz 2244 days ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Author Posts
Author Posts
2011-10-26 at 12:58PM UTC #2987
avatar
twisted247

problems verifying but burns a 100% fails 49/50 % verifying how to fix!!

i wasted many disc some verified some didnt hit and miss at best, now no probs fixed by setting sata ports to legacy mode in my bio’s and settings from the burner max fw tut! burns verify 100% everytime hope this helps sum of u guys good luck

2011-10-26 at 04:03PM UTC #2996
avatar
jcb1973

What brand discs are you using? I can get verbatims to work and verify 100%, but I am wanting to get memorex ones to work. Did this work for you getting other brands to work besides verbs? Was going to use the media code speed editor program, but might give this a go. Lmk.

2011-10-26 at 04:05PM UTC #2997
avatar
jcb1973

Also did u change any of the settings in imgburn? If so, what did you change? Thnx.

2011-10-26 at 04:52PM UTC #3002
avatar
Loopy57

Will depend on how old your pc is my guess i cant for the life of me find a legacy mode in my bios :)

2011-10-27 at 12:46AM UTC #3037
avatar
phrizz

From what I remember, my SATA bios options are RAID, SATA2 or DISABLED; there is no Legacy for me.

I only have 5 SATA ports, 4 of which are running a RAID 0+1, and the 5th port is my burner.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.